De laatste competitiewedstrijden

Afgelopen zaterdag was er de laatste ronde van de competitie. Dus alle spelers konden nog een keer vol aan de bak. Om het competitieseizoen zo goed mogelijk af te sluiten, en hoe heeft iedereen het gedaan?

Team 7 was al klaar met de competitie op 3 april.
Team 6 ging naar Avanti waar ze vorige week ook al waren voor een toernooi. Maar toen ging het beter dan vandaag. Want tegen Avanti liep het niet zoals het gepland was. Er werd met 7- 3 verloren.
Team 5 ging naar Rotterdam om tegen de kampioen uit de pupillen A te spelen. Het lukte alleen Raoul om een punt te pakken en zo verloren ze met 9 – 1 van Overschie.

Team 4 speelde in Delft de laatste wedstrijd en ze pakten toch nog 3 punten tegen DHC. Dit keer werd er zelfs een dubbel gewonnen.
Team 3 moest tegen Rijnsoever en dankzij wat contacten met deze club wisten we toch nog de uitslag op tijd. Zo werd er met 7 – 3 verloren en zo kreeg ik ook te horen dat Jeremie en Thomas wel goed speelden. Maar Mazyar stond heel goed te spelen werd er gezegd.

Team 2 speelde de competitie uit tegen Stedebroek en deed gewoon zijn plicht en pakte 7 punten.
Team 1 speelde dichtbij huis een uitwedstrijd en dat had tot gevolg dat er ook een aantal fans waren komen kijken. Jammer was dat ze nooit een echte wedstrijd hebben gezien. Dit lag niet aan team 1, maar meer aan de tegenstander die eigenlijk geen tegenstand was. Dus een makkelijke 10 – 0 winst stond er op het scorebord.

Hoe zijn de teams geeindigd?

team 1 2e plaats
team 2 2e plaats
team 3 6e plaats
team 4 6e plaats
team 5 6e plaats
team 6 3e plaats
team 7 4e plaats

Ronald