De kampioenswedstrijd van team 1

Team 1 ging vandaag naar Soest toe, met maar een doel en dat was zo snel mogelijk 7 punten pakken. Joel was zo slim dat hij aangaf als tweede te willen spelen Twan en Stephan snapten het eerst niet en vonden het best. Maar toen de wedstrijd begon en het 0-1, 0-2, 0-3, 0-4 werd gingen ze eens kijken wie dan mogelijk het kampioenspunt mocht binnen halen. En ja, toen kwamen ze er achter dat het Joel was.

Het lukte Joel ook om het punt binnen te halen, en zo werd team 1 kampioen. Maar de heren waren nog niet tevreden want de kans op een 0 – 10 was natuurlijk ook nog aanwezig. Dus deden Twan en Stephan gewoon hun werken en zetten hier door voor de tweede keer die dag de druk op Joel. Want na het kampioenspunt zou het hem dan ook nog lukken om de 0- 10 op het bord te krijgen. Hij mocht tegen de invaller uit team 2 (speelt 1e klasse). Maar Joel kon deze druk niet aan en verloor met 3-0. Hoe deze wedstrijd verliep dat kan ik niet schrijven, maar mocht je het willen weten vraag het dan maar aan hem.

Voor de meeste clubs is het halen van de kampioenspoule een grote droom, en lukt het soms niet of slechts maar 1 keer. Wij hebben het nu voor de 5e keer in 14 jaar gehaald. En we verwachten dat het team 2 het over 2 jaar ook lukt om het voor de 6e keer te halen.

Ronald