De jeugd-meerkampen van Zwolle leveren vier winnaars op

In Zwolle waren vandaag de 1/2 finales van de jeugdmeerkampen. En we waren er met 7 spelers. Het hadden er 8 moeten zijn, maar doordat Nanette nog steeds niet kan spelen, werden het er maar 7. Van deze 7 spelers hadden een aantal spelers zeker een kans om de finale te halen en anderen daar zou het wat moeilijker voor zijn. Maar ze waren op zich niet kansloos. Dus de grote vraag was: hoeveel spelers halen de finale?

Bij de junioren deden Eric en Stephan mee en na de eerste twee wedstrijden werd al duidelijk dat zij vandaag niet in een supervorm waren. Want er werd verloren, en ze gaven zelf ook aan dat het niet liep.

Bij de kadetten kwam Romy in actie en van haar hadden we wel verwacht dat ze de finale zou halen. En Romy liet zien dat ze ook beter is gaan spelen. Want er werd alleen van Kim Vermaas verloren. Dus Romy is door.

Dan de pupillen. Daar hebben we er drie spelen, en alle drie wonnen zij hun eerste partij. En dan speel je ook gelijk een lekker toernooi. Hoe lekker het ging bleek wel aan het einde van de dag. Want Sjoerd won alles in zijn poule en Benjamin en Tim kwamen er achter dat er maar één tegenstander in hun poule beter was. Dus alle drie door naar de finale.

Dan de welpen. Hierin speelde Chantal. En ook zij had kansen om in de finale te komen. In de eerste wedstrijd zou het dan moeten gebeuren. Maar helaas verloor Chantal deze belangrijke wedstrijd. Want ze won nog wel twee wedstrijden die ze gewoon moest winnen. Maar op het einde kwam ze net een wedstrijd te kort om door te gaan. Dus van de 7 spelers die er meededen van ons kwamen Chantal, Stephan en Eric niet verder. Maar Romy, Tim, Benjamin en Sjoerd zijn wel door.

Ronald