De eerste zege voor Meisjes 1 een feit!

Op zaterdag 3 maart was het dan eindelijk zover. De dames van Steeds Hoger/TSB haalden voor de eerste keer in Landelijk B uit en boekten een 7-3 overwinning op ATC Nijmegen! De start was voortvarend, want na het dubbel stond er 4-0 op de teller. Het was echter zeker geen walk-over, want de 5e game werd niet geschuwd. Romy, Nanette, en Gwen begonnen er werkelijk in te geloven; de eerste overwinning!

Bij een 5-1 stand voorzag het programma in de wedstrijd tussen 2 welpen A; Gwen tegen Jantine Kingma. De laatste confrontatie had Gwen aan het kortste eind getrokken na een 2-0 voorsprong. Dus zeker geen eitje. De 1e game trok Jantine gedecideerd naar haar toe, maar de volgende 3 games was Gwen de bovenliggende partij en het belangrijke 6e punt werd binnengehengeld.

Uiteindelijk haalden Romy, Nanette en Gwen allemaal 2 winstpartijen. Zo laten ze zien, dat ze er bij gaan horen want met een 7 -3 winst en maar twee partijen in drie games kan je zeggen dat ze er hard voor gewerkt hebben.

We zijn benieuwd hoe de dames volgende week gaan presteren, want dan staat op het programma ….de uitwedstrijd tegen ATC Nijmegen!
Ronald