De competitie

De laatste ronde van de competitie stond deze week op het programma. Hoe deden onze teams het deze keer. Heren 1 en Heren 2 hadden de moeilijke opgave om niet te degraderen, dus moest er gewonnen worden en natuurlijk zoveel mogelijk punten pakken, maar dat lukte net niet. Heren 3 ging de strijd aan met de concurent om de titel, en na een stand van 4 – 5 achter. Moest Hans toch nog vol aan de bak, om het kampioenschap binnen te halen. Hij deed dat en won voor de eerste keer in zijn tafeltenniscarriere van Anton Stijn ( Sassem ) en wist zo de titel binnen te halen.

Dan bij de jeugd:

Team 1 was vorige week al kampioen geworden.Maar er kon nog een ander team kampioen worden. De overige teams speelde de competitie uit. Team 2, was van plan om zo snel mogelijk de punten te halen die nodig waren om zich weer voor de zoveelste keer kampioen te mogen noemen. Na net een uur spelen waren de 4 punten binnen. Dus ook team 2 is kampioen in de landelijk C klasse. Maar ze bleven in een sneltrein vaart door spelen. Dus waren ze zeer vroeg klaar. Dus kon het feest beginnen? Nee, want team 1 en zeker Pepijn vondt het leuk om zo lang mogelijk te spelen, dus kon pas rond 19.00 uur het feest van start gaan.

De spelers en coach van team 2 gaan ook gelijk de geschiedenis boeken in, want zij zijn het laatste team van Steeds hoger / tsb wat zich kampioen mag noemen. Want vanaf volgend seizoen worden we HTTV-070. En de vraag is wie wordt de eerste kampioen van HTTV-070. De kampioenen van dit seizoen zijn: Heren 3 Hans,Anton,Henk en Charlie Team 1 Chantal,Dobrila,Pepiijn,Wouter en coach Ivar Team 2 Dylan,Sander,Pieter en coach Dennis

Ronald