De competitie levert een sensatie bij jeugdteam 3

In de ochtend speelden er drie teams, maar er kwamen vier tegenstanders. Want het team van Overschie dacht dat ze om 10.30 uur moesten spelen tegen ons derde team. Maar die spelen pas om 14.30 uur. Dus konden ze in de ochtend weer terug en in de middag nog een keer langs komen.

Team 7 speelde tegen Salamanders en kwamen dit keer niet verder dan 1 punt. Team 6 speelde ook tegen de Salamanders en deze twee teams maakten er in de ochtend al een hele mooie wedstrijd van. OK, de uitslag was misschien niet zo mooi, want er bleven maar drie punten in Rijswijk. Maar Pieter, Collin en Karel hebben wel gestreden voor de punten. Team 4 speelde als laatste team in de ochtend en hierin kwam Ronald bijna aan zijn eerste winstpartij. Hij verloor helaas met 11 – 9 in de vijfde game. Het team kwam dit keer aan twee punten doordat Ike eens gek deed vandaag en er gewoon twee won.

In de middag was er sensatie in de zaal. Want team 3 speelde tegen Overschie en wat daar gebeurde iets dat had niemand verwacht. Jeremie verloor een wedstrijd en is daarmee van zijn 100% af. Je zou zeggen: is dat nu sensatie? … nee. Wat gebeurde er dan nog meer?. Mazyar won een wedstrijd. Is dat dan sensatie? …. nee ook niet. Maar ook Thomas won een wedstrijd. Alleen Thomas en Mazyar wonnen van dezelfde speler. En deze speler won van Jeremie. En dat is natuurlijk wel sensatie.

Het eerste team speelde ook thuis en we kregen de indruk dat de tegenstander uit Brabant meer met carnaval bezig was geweest dan met tafeltennis. Want in no time stond er een 9 – 1 winst op het formulier.

Hoe deden de teams het?
team 7 – salamanders 1 – 9
team 6 – salamanders 3 – 7
team 4 – de treffers 2 – 8
team 3 – overschie 4 – 6
team 1 – jcv 9 – 1

Ronald