Competitie zaterdag 27 september

Danny neemt jeugd team 1 op sleeptouw. Zaterdag speelde jeugd team 1 tegen Dordrecht en deze keer was onze kopman Danny er wel bij. En hij liet zien dat hij zijn team kan trekken, want hij bracht het team naar een mooie 6 – 4 winst. En dat terwijl ook Dordrecht voor het eerst dit seizoen op volle sterkte was. Volgende week spelen ze weer thuis en dan tegen Docos, wie weet speelt Danny dan weer mee.

Team 2 blijft maar winnen. Na twee wedstrijden te hebben gewonnen met 9 – 1 was het vandaag wat minder, want SVN ging met 4 punten terug naar Naaldwijk. Maar met 24 punten uit 3 wedstrijden staan Nannette, Benjamin en Jeremie nu al op de 1e plaats in deze poule.

Team 3, speelde tegen DHC en het blijft toch raar want ze kunnen allemaal leuk spelen maar wedstrijden winnen lukt niet zo goed. Vandaag verloren Bjorn, Brian en Mayzier met 3 – 7 . Wie weet komen ze volgende week tot winst.

Team 4 speelde pas hun 2e wedstrijd en vandaag speelde Chantal, Thomas en Rahwis, en raad eens wie het eerste punt binnen haalde voor het team. Ja je heb het goed, het was Rahwis. Maar Chantal en Thomas pakten ook punten tegen Docos, alleen net niet genoeg dus verloren ze met 4 – 6.

Ronald