Competitie thuiswedstrijden zaterdag 24 september

Zaterdag waren er voor de eerste keer weer thuiswedstrijden. En er kwamen op deze zaterdag maar liefts zeven teams in actie. In de ochtend speelde team 3 t/m team 6 thuis.

Rond 9.30 uur werd er al op de bel gedrukt, wie zou er al zo vroeg zijn om in te willen spelen ? Het bleken de tegenstanders van team 5.

Toen de wedstrijden begonnen om 10.30 uur was het al lekker druk in de zaal, niet alleen met spelers maar ook met ouders die blijven kijken hoe het gaat. Alleen voor team 3 was er nog geen tegenstander, deze kwam wat later door de drukte op de weg. Maar toen deze ook binnen waren kon team 3 ook beginnen.

Op elke tafel werd er goed gespeeld, alleen bij team 6 en hun tegenstanders moest er wel goed worden opgelet wie nu eigenlijk wel mocht serveren, want daar hadden deze spelers nog moeite mee, wie er nu eigenlijk aan de beurt was.

In de kleine pauze die we hebben tussen de wedstrijden van de ochtend en middag, erd de zaal een klein beetje verbouwd zodat ook de teams in de middag met genoeg ruimte konden spelen.

Team 2 speelde mogelijk vandaag de langste wedstrijd, of was het toch team 3 die door de lange wedstrijd net pas klaar was toen de middagwedstrijden begonnen. Maar team 2 liet zich zeker niet uit het veld slaan, maar zoals in het verslag van team 2 blijkt had er mogelijk iets meer ingezeten. Team 1 speelde vandaag met Benjamin,Tim en Martijn en als team moeten ze nog wat meer na elkaar toe groeien. maar dat is een kwestie van tijd. Want vandaag tegen Never Despair uit Den Bosch kwamen de punten wel binnen. Als het team wat meer gegroeid is in de landelijk A klasse dan kunnen ze mogelijk in de return er met de winst van door gaan.

En dan het zevende team, dit is geen jeugd team maar het eerste senioren team. Na een moeizame start vorige week, bleek vandaag wel dat dit team goed mee moet kunnen draaien. Alleen hebben ze nog een beetje moeite met de kleine senioren trucjes. Maar met het spelniveau zit het wel goed. Zo doorgaan en de rest komt van zelf.

Dan de uitslagen
team 6 – salamanders..6 – 4
team 5 – sett……………..4 – 6
team 4 – pijnacker……..3 – 7
team 3 – ilac……………..4 – 6
team 2 – hilversum…….4 – 6
team 1 – never despair..5 – 5
Heren 1 – Phoenix……..4 – 6

Ronald