Competitie overzicht zaterdag 17 september

Deze week waren ook de landelijke teams aan de beurt om te beginnen met hun competitie. Het eerste jeugd team speelt nog steeds landelijk A, maar voor een aantal is het toch nog even wennen Martijn is natuurlijk overgekomen van Taverzo en voor Tim is het weer een klasse hoger, Romy heeft al meer ervaring maar toch moest het team weer even wennen. En dan is shot 65 geen lekkere tegenstander om even op gang te komen. Want dit team is favoriet voor de titel in deze poule Dus werd het een middag van hard werken en maar hopen op een aantal punten. Er werd wel hard gewerkt, maar de punten kwamen maar niet binnen. Volgende week zal het team weer hard werken en dan komen er zeker punten binnen.

Het tweede team een bijna geheel nieuw team, gaat het proberen in de landelijk B klasse. En hoe ze het gedaan hebben kan je verder op de site lezen Maar ik kan je al wel vertellen dat ze een zeer goed resultaat hebben neergezet.

Ook van team 3 is er een wedstrijd verslag. Maar ook al waren sommige een beetje bang dat Chantal en Pieter te kort zouden komen in de 1e klasse De spelers hebben nu al laten zien dat ze toch al een beetje thuis horen in de 1e klasse.

De coach van team 4 heeft ook weer een verslag gemaakt, en als al de teams het nu zo doen dan krijgen wel leuke berichten op de site Wie weet wordt er volgende week weer een verslag gemaakt en mogelijk kunnen we dan de eerste winstpartij van Sander noteren Hij zit er al twee weken dichtbij maar laat ze tegenstanders elke keer net met de winst er van door gaan.

Team 5 speelt lekker in de luwte en in de 5e klasse laten ze toch zien dat ze heel wat in huis hebben dit keer werden er 4 punten mee genomen van Spinmill en we zeggen het niet te hard, maar team 5 staat wel mooi op de eerste plaats.

Team 6 kwam nu ook in actie en hoe ! Onder leiding van Andy ging het team met de winst er van door in Leiden Dit deed Andy natuurlijk niet alleen, hij kreeg hulp van Jordi en Danny.

De uitslagen
Shot 65 – team 1 10 – 0
Hoonhorst – team 2 4 – 6
Treffers – team 3 6 – 4
Vriendenschaar – team 4 6 – 4
Spinmill – team 5 6 – 4
Docos – team 6 2 – 8

Ronald