Competitie 26 november

COMPETITIE

Voor de afdelingteams was het al weer de laatste ronde van de najaarscompetitie. Waarin het begin van de competitie werd getwijfeld of sommige spelers het wel aan konden, of niet te hoog waren ingedeeld. Lieten de spelers vandaag zien dat ze zo vooruit gegaan zijn dat ze gewoon thuis horen in de klasse waar ze spelen.

Team 5 moest nog eerst 45 minuten wachten voor dat de tegenstander er was. Maar ook hier door raakte het team niet van de kaart. Het enige nadeel was wel dat ze moesten uitwijken naar de bovenzaal. Omdat ze zelf ook nog wat anders gingen doen in de middag. Hierdoor konden maar een paar mensen. Dobrlia, Pepijn en Daniel in actie zien.

Team 4 deed het vandaag met super invaller Andy. en ook speelde hij in een hogere klasse dan dat hij normaal doet. Hij liet ze tegenstanders er wel hard voor werken. Want van Andy krijg je geen punt kado. Sinan liet vandaag opeens zien dat hij het kopmanschap van zijn team kan overnemen als Charlie en Dylan er niet zijn. Want Sinan pakte er vandaag gewoon 3. Ook Sander komt er steeds beter in. Dat belooft straks nog wat in de voorjaarscompetitie. Want wie kan er straks nog van Sander winnen als hij zo door blijft gaan.

Team 3 speelde tegen de kampioen van de eerste klasse Salamanders. Maar team 3 had zo iets van oke jullie zijn kampioen, maar probeer maar eens van ons te winnen. Chantal, Nanette en Pieter maakten er een echte strijd van. En pakten ook hier en daar een aantal game’s en zelfs wedstrijden van hen af.

Team 2 speelde vandaag uit tegen Relax en zoals de naam van de tegenstander al aangeeft speelde ons team een beetje te relaxed. Volgende week spelen ze weer tegen elkaar en dan laat het team wel zien waarom ze steeds hoger / tsb heten.

Team 1 kreeg vandaag bezoek uit het zuiden. Want Kluis uit Geleen kwam op bezoek. En waar we er voor gekozen hebben om een jaar te leren. Zie je dat onze spelers het al af en toe oppakken.Want ze krijgen zelf al door waarneer ze een time out moeten nemen. Maar een leerproces duurt gewoon iets langer als de competitie. Maar hiervoor hebben ze nog een seizoen. En dan pas moet het gebeuren.

Heren 1 speelde ook weer thuis. En dit keer zonder lupjco, dus Romy,Micha en Stephan moesten het doen. Waarbij Stephan vandaag zo goed stond te spelen. Dat hij al zeker 2e divisie kan spelen, en dit wil hij bij ons ook proberen te halen. Romy zet haar goede periode van de laatste maand ook door. En liet af en toe de tegenstanders alle hoeken zien. En na lang wachten kwam het dan toch. Romy eerste overwinning bij de senioren. Ook Micha heeft zijn stijgende lijn door gezet en pakt gewoon hier en daar zijn partijen mee.

Na afloop van de wedstrijden werd er voor de teams iets gedaan, waardoor we het seizoen met de thuiswedstrijden leuk en gezellig konden afsluiten. Volgende week sluit team 2 het seizoen af met de laatste thuiswedstrijd. En ook daar zullen we wat leuks van maken

Hoe waren de resultaten?

team 1 – kluis………………3 – 7
relax – team 2………………8 – 2
team 3 – salamanders….2 – 8
team 4 – avanti……………4 – 6
team 5 – taverzo…………8 – 2
heren 1 – attc……………..6 – 4

Ronald