Competitie 17 maart, vijfde speelronde

Bij de senioren zitten we op de helft van de competitie. Blijven de teams in vorm of raken ze een beetje vermoeid. Het was wel de week waar het er voor de meeste senioren teams om draaide. Want de tegenstander was soms ook de grootste concurent voor een belangrijk plek in de poule. Dus stonden onze teams onder druk, en hoe gingen ze daarmee om ?

team 1 – scyedam……6 – 4
xerxes – team 2……….8 – 2
siok – team 3…………..4 – 6
siok – team 4…………..4 – 6

Bij de jeugd werd er ook gespeeld. De landelijke teams zijn ook in de 5e speelronde. De afdelingsteams zijn al over de helft heen en kwamen al in speelronde 6 in actie. In de ochtend kwam alleen team 7 thuis in actie. En ook hier stond er een topwedstrijd op het programma. Want vvv kwam op bezoek, dus de nummers 1 en 2 uit de competitie in actie tegen elkaar. Helaas liep het voor team 7 niet zo als ze gehoopt hadden. Maar ze geven de strijd nog niet op en zullen het volgende week weer opnieuw proberen. In de middag waren er drie thuiswedstrijden. Heren 1 speelde tegelijk met de landelijke jeugd, en de tegenstanders waren ook van een goed niveau. Dus kon het plubiek genieten van mooie wedstrijden met strijd op 3 tafels tegelijk. Het eerste jeugd team ging de strijd aan met Bit.nl. En Arjan lijkt zijn draai in de landelijke A klasse te hebben gevonden. Want ook deze week won hij er weer twee. En maakte hij het de beste speler van de poule wel heel erg lastig.

Hoe waren de uitslagen van onze jeugd?

team 1 – bit.nl……………….6 – 4
team 2 – adam 78…………4 – 6
phoenix – team 3…………..3 – 7
salamanders – team 4…..1 – 9
team 5 was vrij
treffers – team 6…………..4 – 3
team 7 – vvv………………..0 – 7

Volgende week speelt team 4 om 10.30 uur thuis tegen TOV. En dan pas is de 7e speelronde. Dus je zal je afvragen waarom is dat zo belangrijk. Nou als team 4 ons sterrenteam, ook deze wedstrijd dik weet te winnen en de andere teams halen een niet zo goede uitslag, dan zou team 4 al in deze speelronde kampioen kunnen worden. Ja, je leest het goed in speelronde 7 al kampioen kunnen worden. Wil je dit meemaken, kom dan zeker even langs om deze topspelers in actie te zien.

Ronald