Competitie 16 februari

Afgelopen week stond er de laatste ronde van de competitie op het programma. Nu zal je denken laatste ronde ? Ja, voordat er een vakantie periode komt van 2 weken. Want de volgende competitie die staat pas weer gepland voor de senioren op 4 maart en voor de jeugd op 9 maart.

Maar hoe ging het de afgelopen week ? De senioren daar beginnen we weer mee.

Het eerste senioren team speelde vrijdagavond, zaterdagnacht hun wedstrijd in en tegen Scyedam. En na 44 games stond de klok op bijna 1 uur, maar op het wedstrijdformulier stond heel wat anders.
Hoe waren de uitslagen?

Scyedam – Heren 1………..8 – 2
Heren 2 – Pingwings……….7 – 3
Heren 3 – Docos…………….2 – 8

Hoe deed de jeugd het?

Vorige week vertelde ik dat er bij team 4 wel spannend was met 5 verenigingen die gelijk stonden in de stand. En weet u nog welke stand dat was ? Nee dan zal ik u weer even helpen de stand was 3 – 16. Hou die stand dus goed in de gaten !

team 1 – Nijmegen…………7 – 3
Wanzl – team 2……………..6 – 4
Rally -team 3………………..7 – 3
team 4 – de treffers……….7 – 3
vvv – team 5………………….8 – 2
de sprint – team 6………….7 – 3
team 7 – alexandria……….7 – 3
team 8 – phoenix…………..9 – 1
team 9 – spinmill…………..4 – 6

Door deze resultaten heeft team 4 nog steeds de koppositie in handen, alleen nu niet met 4 andere teams, nee nu staan ze nog met een ander team bovenaan. Maar waarom vroeg ik of je de stand nog wist van team 4 vorige keer? Omdat nu team 2 besloten heeft om ook gezamelijk bovenaan te staan met 3 andere teams, en ook zij hebben 3 – 16 punten.

Ronald