Clubkampioenschappen 2012, jeugd

Op zondag was er ook een behoorlijk strijd in de zaal, toen er door de jeugd werd gespeeld om de clubkampioen te mogen worden. In de C klasse wisten er zeker dat er een Jordi in de finale stond, want in de halve finale was het Jordi tegen Jordy. In de andere halve finale stonden Matthew en Sam tegen over elkaar. Hierin bleek Matthew als competitie speler net wat beter, dus de finale werd Jordi tegen Matthew. En ook nu bleek Matthew te bepalen wat er gebeurde want hij speelde de bal waar hij hem wilde spelen. Jordi kwam net elke keer wat te kort. En zo won Matthew de C klasse.

In de B klasse of wel de kweekvijver van onze talenten, waren er een paar favorieten. Maar als je zoveel talenten bij elkaar zet dan kunnen er ook bijna of gewoon verassingen komen. Zo wist Wouter nog maar net te winnen van Andy die met zijn nieuwe batje het iedereen nu al moeilijk maakt. Maar de volgende vier spelers kwamen in de halve finale’s Wouter,Pepijn,Dylan en Sander. In de halve finale’s was er al af en toe een behoorlijk niveau, waarbij ze soms mooier rallys hadden dan de topspelers in de A klasse. Wouter die in korte tijd heel hard vooruit is gegaan liet zien dat straks iedereen met hem rekening moet houden, want hij wist Pepijn het wel heel zwaar te maken. Dat er zelfs een vijfde game aan te pas moest komen. Daarin bleef Wouter zijn goede spel volhouden. En wat Pepijn ook probeerde, elke keer kwam die bal maar weer terug op de tafel. En als Wouter dan een kans zag dan nam hij de aanval over en pakte het punt En hierdoor wist Wouter zich te plaatsen voor de finale. In de andere halve finale leek het in het begin of Dylan te sterk was voor Sander. Maar we hebben Sander leren kennen als iemand die nooit opgeeft en er steeds hard voor blijft werken En zo speelde Sander ook nu weer, want hoe langer de wedstrijd duurde des te beter Sander ging spelen. En Dylan het steeds moeilijker kreeg. Maar uit eindelijk wist Dylan zich toch te plaatsen voor de finale. Waarbij het eigenlijk zo was dat de wedstrijd in de eerste game werd beslist want toen was Sander nog niet op stoom gekomen. In de finale bleek ook nu weer dat Wouter echt goed stond te spelen, Dylan toch niet een van de minste moest Wouter na afloop toch een hand geven. Dus de B klasse werd gewonnen door Wouter.

De A klasse daarin was er maar een favoriet voor de titel en dat was de titelverdediger zelf. Maar de andere spelers wilden die titel ook hebben dus deden ze elke wedstrijd flink hun best, en als ze dan tegen Sjoerd moesten dan deden ze allemaal een stapje extra om zodoende toch nog een kans te hebben om er aan het einde van de dag er met de titel vandoor te gaan. Maar Sjoerd bleek vandaag er te staan als de punten nodig waren. En zodoende kon hij er weer vandoor gaan met de titel. Maar wie werd er dan tweede, ook daar werd flink om gestreden Tim bleek hier in de beste te zijn en hij mocht dus ook een prijs mee naar huis nemen.

Wie zijn er nu Clubkampioen 2012 bij de juegd
C klasse 1e Matthew, 2e Jordi
B klasse 1e Wouter, 2e Dylan
A klasse 1e Sjoerd , 2e Tim

Ronald