Chantal maakt het verschil tussen Steeds Hoger/TSB en VVV

Het was een bijzondere dag afgelopen zaterdag. Steeds Hoger 3, 5 en 6 moesten allemaal een thuiswedstrijd spelen tegen VVV. Het pupillen C-team probeerde alles , maar moesten het helaas met 9-1 afleggen. Mayzir redde knap de eer, maar ook Bjorn heeft kansen gehad om een potje te winnen.

In Steeds Hoger 5 was Jeremy man of the match met drie winstpartijen. Arjan en Rohwinder (de eerste zege!!!) wisten allebei één zege te boeken, waardoor de eindstand 5-5 werd.

Het beloftenteam moest aantreden tegen VVV 1. Het was weer eens gemiddeld 11 jaar tegen een jaar of 16. Maar Sjoerd, Romy en Gwen lieten zich niet van de wijs brengen. Alle drie verloren ze weliswaar van een verdedigende speler (op deze leeftijd blijft het moeilijk om de hele wedstrijd gedisciplineerd de juiste bal af te wachten), maar de andere VVV-ers werden allemaal aan de kant gezet. Uiteindelijk een knappe 6-4 zege.

Eenmaal verlies, eenmaal gelijk en eenmaal winst…was er dan geen verschil? Jawel. want wij hebben Chantal in team 6. Natuurlijk is het voor zo’n jong meisje lastig om nu al wedstrijden te winnen, maar ze zag er prachtig uit in het van Romy geleende shirt en bovendien spettert het spelplezier er vanaf. Ze doet erg haar best en luistert goed naar de coach. Nog even trainen en niet kijken naar andere wedstrijden als je zelf speel, dan komt de eerste zege vanzelf. ik heb in ieder geval genoten van haar optreden!
Remco