Chantal is de grote verrassing op het Berkel C/D toernooi

Vandaag waren er een aantal spelers in Berkel en Rodenrijs voor het toernooi. Het waren er een aantal minder, omdat er toch nog een paar spelers zich moesten afmelden wegens ziekte. Maar we waren er toch nog met 8 spelers.

Voor de meeste spelers verging het toernooi niet zo goed, want Jeremie, Karel, Pieter, Lukas en Mazyar kwamen in de troostronde. En hier was het voor de meesten al in de 1e ronde gedaan. Alleen Karel en Pieter wisten nog tegenstanders zo moeilijk te maken dat ze wonnen. Thomas en Collin haalden de hoofdronde. Van Thomas hadden we na de hoofdronde meer verwacht, maar helaas. Collin deed wel iets meer dan we verwacht hadden want hij kwam in de tweede ronde, en had ook hier nog een kans op de winst maar pakte die kans net niet.

En dan onze laatste speler of beter gezegd onze beste speelster van de dag. Ja we hebben het hier over Chantal. In de poule liet ze weinig zien, maar als je ze allemaal wint dan gaat het toch goed. dus door na de halve finale. Hier in liet Chantal al wat meer zien en won ook deze wedstrijd met 3 – 1. Dus zat ze in de finale van de meisjes welpen D. Hier in werd de eerste game net aan verloren met 13 – 15.

In de tweede game viel het net verkeerd en stond Chantal tegen een 2 – 0 achterstand aan te kijken. Maar omdat ze in de poule weinig had gedaan, had ze nog wat over. Want in de 3e game ging ze er echt voor staan. En die game pakte ze dus ook, de vierde game was wel heel snel voorbij. Dus stond het opeens 2 – 2 en dus een vijfde game bepaalde de winnaar van het toernooi. Maar dan is het jammer dat het niet Chantal was die de laatste game kon pakken. Dus een tweede plaats, op zich wel mooi, maar toch jammer. Want er had vandaag wel een A-licentie ingezeten voor haar.

Ronald