C-toernooi in Hoeselt, België

Dit weekend waren we weer op pad. De afdelingspelers gingen naar Katwijk. Voor het Rijnsoever toernooi. Het verslag en de foto’s werden gemaakt door Jolande en Caroline. Op zondag was het weer vroeg opstaan om naar het C toernooi van Hoeselt te gaan. Hier deden Stephan en Sjoerd de laatste test voor de competitie.

En in de heren C speciaal bleek Stephan wel heel goed in vorm te zijn. Hij haalde de halve finale. Hierin kwam hij wat te kort voor de winst. Maar hij mocht toch nog langs de scheidsrechtertafel om een goed gevulde enveloppe op te halen.

In de middag begonnen ze weer aan een ander toernooi. Stephan was al tevreden en liet het hierbij wedstrijden in zijn poule. Sjoerd speelde in de middag beter en werd eerste in zijn poule. Dus door naar de vervolgronde, hiervoor moest hij wel even wachten. Hij wachten zolang dat het zelfs donker werd. Niet dat het toernooi zo veel uitliep, nee de stroom in de wijk viel uit. En na overleg en ongeveer 30 minuten later, toen het nog steeds donker was in de zaal, besloten wij gezien de reis die we nog hadden om terug te gaan naar huis. Volgende week staat op zaterdag de competitie voor de deur, en op zondag zijn we weer in Antwerpen voor het A toernooi.

Ronald