Buko-open en Jaws verenigingsprijs

BUKO-OPEN: EEN REGEN AAN PRIJZEN

– Het toernooi:

Zaterdagochtend (te vroeg) vertrokken 2 spelers naar Hardinxveld-Giessendam om daar het Buko Open 2012 te spelen. Deze twee spelers waren Collin en Pieter. Pieter speelde in de licentieklasse Pupillen C, welke was verdeeld in 2 vier-kampen. Pieter won zijn vier-kamp, won vervolgens de kruisfinale en (het wordt wat ééntonig) hij won ook de finale. De eerste prijs was binnen.

Collin speelde in de licentieklasse Pupillen A/B een 5-kamp (alhoewel, dat was de bedoeling). Door het wegblijven van een speler (Wouter Konings) en het geblesseerd uitvallen van Mylena Maitimu (had al een week last van een achillespeesonsteking) bleven er 3 spelers over. Deze moesten dan maar tweemaal (dezelfde) drie-kamp spelen, om toch aan wat wedstrijden te komen. Collin en Elwin wonnen beiden van Mirko Alblas en van elkaar. Uiteindelijk bleek Collin de winnaar, doordat hij minder games tegen had dan Elwin. De tweede prijs was binnen.

– De JAWS-verenigingsprijs:

Omdat de spelers van onze vereniging altijd trouw en enthousiast meedoen aan toernooien in de regio, heeft SteedsHoger/TSB de 2e prijs gewonnen in het JAWS-klassement. We moesten Phoenix uit Delft als enige vereniging voor ons dulden. De cheque van 400 euro werd (helaas symbolisch, dus we konden er nu niet van genieten) uitgereikt aan Pieter en Collin. Alle spelers (en ouders) worden hartelijk bedank voor hun inspanningen. De derde prijs was binnen.

– De Jeugd Prestige Prijs:

Voor indivduele jeugdspelers bestaat er in regio West de Jeugd Prestige Prijs. Dit is een combinatie van het meedoen aan (toegewezen) licentie-toernooien en het behaalde resultaat. Pieter heeft dit jaar zoveel punten bij elkaar weten te slaan, dat hij op de 2e plek eindigde in het klassement. Hij eindigde net voor Max Romeijn van TTV Driver en net achter Mohammed Bulale van TTV Phoenix. Pieter ontving een beker en een enveloppe (met inhoud). Van harte gefeliciteerd Pieter!!

Ed