Buko Open 2013 en de JAWS cheque uitreiking

Zaterdag 22 juni 2013 was er het laatste jeugdtoernooi van de afdeling West. De afsluiter is al jaren de Buko Open En ook deze keer waren we met een groep aanwezig. Zoals te zien is op de foto waren we er met 6 spelers, en 5 wisten er met een prijs vandoor te gaan. Nolan ging zelfs met twee prijzen naar huis toe. Eén bij de jeugd en één bij de senioren.

Maar Dylan ging zo te zien met de belangrijkste en grootste prijs naar huis toe: de cheque van het Jaws Klassement. Want voor het vierde jaar achter elkaar vallen wij als Steeds hoger / tsb weer in de prijzen (1e,2e,3e,1e ) En mogen wij ons op zeker de actiefste jeugdvereniging noemen van de afdeling West. Waarbij topsport en breedte sport zeer goed samen gaan.

Wij willen alle deelnemers bedanken die dit jaar mee gedaan hebben aan een toernooi, want zonder jullie kunnen wij niet winnen. En voor jullie inzet en deelname hebben wij ook nog een verrassing, want een deel van het geld wordt straks gebruikt voor het eindeseizoensfeestje dat Kelly aan het organiseren is.

Ronald