Berkel-Rodenrijs A toernooi

DE RANGLIJST TOERNOOIEN

op zaterdag waren de C/D spelers aan de beurt en Jolande heeft van die dag een verslag gemaakt en natuurlijk ook wat foto’s. Op zondag waren de A spelers aan de beurt om zich te meten met de top van Nederland. En hoe ging het met hen? Bij de meisjes junioren liet Romy zien dat ze er nog steeds bij hoort. Want met een top 10 plaats mag je dat wel nog steeds zeggen.

De jongens kadetten. Hier van hadden we er 4 van de 19 deelnemers dus 21 % van de top van Nederland komt dus van ons. Benjamin speelde opzich wel aardig, alleen miste hier en daar de scherpte om te winnen van zijn tegenstanders. Dus kwam hij op plaats 19. Martijn bleek in ze eerste wedstrijd nog wat nerveus en dat kosten hem bijna zijn wedstrijd, maar hij won die nog wel. Daarna in zijn tweede ronde had hij kansen om te winnen van een top 4 speler. Maar hij liet deze kans aan zich voorbij gaan door te gehaast te spelen. Hierna kwam er meer rust in het spel van Martijn en haalde hij toch nog mooi een 13e plaats.

Tim stond voor het toernooi op plaats 8 en hij lag de hele dag op schema om deze plaats ook waar te maken, en mogelijk iets hoger te komen dan dat hij staat. In zijn wedstrijd tegen Sjoerd bleek dat hij wel tegen de top aan zit. Maar af en toe te makkelijk de fout in gaat. Als hij hieraan blijft werken dan kan die dit seizoen wel een keertje stunten tegen de top. Hij sloot zijn toernooi af met een 7e plaats. Dus een plaats hoger dan dat hij op de ranglijst staat. Sjoerd Hij heeft vandaag laten zien dat hij er zeker bij hoort maar om er echt bij te horen moet hij ook eens een keer de belangrijkste wedstrijden van de dag winnen. Want ook vandaag liet hij twee kansen op een zeer goed toernooi liggen. Waardoor hij in zijn laatste wedstrijd. Meer moeite had met zich zelf dan met de tegenstander en plaats 6 voor hem was.

DE JONGENS WELPEN/PUPILLEN

Arjan liet zien dat zijn 3e plaats op de ranglijst ook terecht is. In de kleine finale kwam hij net te kort om ook 3e te worden. Maar hij blijft toch iemand waarbij elke tegenstander goed moet blijven opletten Collin deed ook mee in dit toernooi en eigen speelde hij twee toernooien door elkaar heen Als pupil haalde hij een mooie 8e plaats. Er had mogelijk iets meer ingezeten als hij beter met zijn krachten omgaat En dan zijn tweede toernooi. Dat was het welpen toernooi. Zij speelde allemaal mee met de pupillen. Dus was het goed opletten wat je zelf deed en wat de andere welpen deden. En omdat er maar 1 welp beter was dan Collin. En Collin door een paar goede overwinningen op een aantal A pupillen zich zo hoog in het klassement speelde. Dat hij na afloop op het podium mocht voor de 2e plaats.

Ronald