Bekerwinnaars Hasselt

Het team dat bestond uit Ernst, Matthijs en Han gingen in de B groep aardig van start met 3 -3 tegen Flash en 6- 0 tegen Peer. Van de jongens van Katowice (Polen) kregen ze wel 6-0 op de broek, maar toch een tweede plaats op de eerste dag is prima.

Op de tweede dag waren ze te sterk voor Megaclass en toen tegen de Treffers. Hier liet Ernst wat steken vallen, maar het team liet zien waar het uit bestond, want Matthijs trok het team naar de laatste vier.

Op de “finaledag” kwamen ze weer eerst uit tegen Katowice. Het resultaat was beter met 1-5, maar dit betekende wel spelen om plaats 3 en 4. De tegenstander was Flash 1. Ook hier liet het team zien dat iedereen belangrijk is. Matthijs zette zijn team op 1 -0 en we liepen door naar 3-1. Dus nog een punt, maar het werd 3-2 en zelfs 3-3. Het dubbel moest uitmaken, wie op het podium zou komen. Met Han en Ernst kwam een zeer sterk dubbel aan de start. De 1e game.nou ja (Matthijs dacht aan de kant: “het zal toch …. niet waar zijn”), maar uiteindelijk kwam punt 4 ook naar ons toe. Een derde plaats in zo’n sterk deelnemersveld.! Een geweldig resultaat, waar de spelers en de club erg trots op mogen zijn! Ronald