B/C-licentie toernooi Aalsmeer

Zaterdag 9 juni speelden Pieter, Charlie en Pepijn op het B/C Jeugd Ranglijsttoernooi in Aalsmeer om te proberen een B-licentie te halen. Pieter had een 6-kamp en was als 2e geplaatst.Charlie had ook een 6-kamp en was als 6e geplaatst. Pepijn had zelfs een 7- kamp en was als 2e geplaatst.

Ze deden alle drie goed hun best en lieten hun beste spel zien ,want na 3 wedstrijdronde’s hadden de jongens alles nog gewonnen.Nu voelde je wel dat er werd gerekend , nog 1 winstpartij en ik zit in de 1/2 finale. Ook in de 4e ronde haalden we nog een 100% score en zaten de jongens in de 1/2 finale. Pieter en Charlie moesten allebei nog 1 wedstrijd spelen Pieter verloor deze partij net aan en werd 2e in de poule.Charlie won zijn partij en was 1e in zijn poule ook als hij had verloren dan was hij 1e geworden. Pepijn won zijn 5e partij en in de 6e partij kwam hij een hele goede tegenstander tegen die was vandaag te sterk voor hem en verloor hem dan ook zodoende werd Pepijn 2e in de poule. Toch al een hele prestatie om zover te komen.

In de halve finale wisten Pieter en Pepijn het net niet te redden,Pieter verloor in 4en en Pepijn in 5en.Jammer jongens jullie zaten er dichtbij.

Charlie verloor de 1e game,maar pakte de 2e ,3e, 4e game en won zodoende zijn partij en mocht naar de finale. Daar kwam hij te spelen tegen een jongen uit Amsterdam die een zelfde type spel had als Charlie .Zo waren er mooie rally’s te zien over en weer.Maar Charlie won deze vaker dan zijn tegenstander en wist de partij in 3en te winnen. En mocht daarna zijn B-licentie in ontvangst te nemen.

Hans