Op zondag 25 februari waren de B-spelers aan de beurt. Bij de junioren haalde Matthijs de kwartfinale; hij verloor hierin van Josco van HBC. Drie keer met 11 – 9, met kansen op meer. Jammer, maar wel een prestatie naar behoren. Han was ziek, maar drong wel door tot de hoofdronde. Daar trof hij Timon uit Amsterdam, waar hij het altijd al moeilijk tegen heeft. Geen winst, maar desondanks kon Han tevreden zijn. Ernst liet in de ochtend een steek vallen en kwam in de troostronde. Hier liet Ernst zien dat je als je een toernooi speelt, je er ook helemaal voor moet gaan en hij won de troostronde dan ook. Dus toch een goed resultaat.

Bij de kadetten hadden we gehoopt dat Eric de hoofdronde zou halen en dat deed hij dan ook, maar dat hij tot de halve finale zou komen had zelfs hij niet verwacht. De 1e game wist hij te pakken, maar daarna maakte zijn tegenstander een einde aan zijn droom. Het zou ook wel iets te mooi zijn geweest om binnen een half jaar van een C-licentie naar een A-licentie te gaan. Eric, misschien een stuntje bij het NK?

Bij de jongens pupillen waren Rick, Colin en Sjoerd (als A-welp) ingedeeld. Alleen bleek het net niet te lukken dit jaar, want ze kwamen allemaal in de troostronde terecht. Colin en Rik vlogen er in de eerste ronde uit. Sjoerd won zijn eerste wedstrijd in de troostronde, zijn eerste winst in een pupillen-B toernooi. Jongens, probeer allemaal de trainingsarbeid te intensiveren, want dan liggen er wel degelijk kansen voor jullie.

Bij de jongens welpen hadden we toch een troef. Marnix drong door tot de kwartfinale van de hoofdronde, maar toen ging het mis. Iedereen had gehoopt, dat Marnix vandaag zou kunnen toeslaan. Marnix heeft de potentie om hoog te eindigen en inmiddels heeft hij samen met de trainer besloten om keihard te gaan werken om klaar te zijn voor het NK, want dat is zijn kans op een mooie titel. Dus tegenstanders jullie zijn gewaarschuwd, want Marnix heeft grootse plannen voor het NK.

De dames (Nanette, Romy en Gwen) waren er bij de pupillen ook bij en in tegenstelling tot de jongens haalden ze allemaal wel de hoofdronde! Een grote sprong voorwaarts ten opzichte van het vorige ranglijsttoernooi! Er zat nog zelfs een onderlinge kwartfinale in, maar er was weer een meisje van HBC, die dat feestje niet door liet gaan. Eerst werd Romy en toen Nanette een voet dwarsgezet. Gwen liet zien dat de vorm er aan komt en had met goed verzorgd spel de 1e plaats in de poule behaald (fraaie zege op de nummer 3 van de B-ranglijst!), maar in de hoofdronde trok ze helaas net aan het kortste eind.
Ronald