B-ranglijstoernooi Nijmegen

Zondag was er een behoorlijk aantal jeugdspelers aanwezig. Rohwinder, Sjoerd en Tessel (wel heel goed gespeeld bij de eerste toernooideelname) konden in het troosttoernooi niet echt doordringen. Rick, Ernst en Matthijs sneuvelden in de 1e ronde van het hoofdtoernooi. Rick kwam nog een ronde verder, maar trof toen een te sterke opponent.

Gwen kwam tot de kwartfinale, maar had gewoon pech met de loting. In de derde wedstrijd op rij tegen Nanette Trömer (afdelingskampioenschappen, competitie en Nijmegen) werd het een spannende wedstrijd, die met slechts 2 punten verschil in de vijfde game werd beslist. Dit keer zat Gwen aan de verkeerde kant van de streep. Prima gespeeld, maar niet de beloning hiervoor. Nannette heeft uiteindelijk het toernooi gewonnen. Extra zuur was dat de verliezend finaliste door Gwen in haar poule nog aan de kant was gezet!

Collin leek lang tijd af te stevenen op de finale. In de halve finale kwam hij 2-0 voor, maar vervolgens raakt hij met zijn batje zijn hoofd…helaas toch 3-2 verliezen.

Vermeldenswaard is zeker het optreden van Romy, die vanwege haar Welpen A-licentie bij de pupillen B mocht meespelen. In de poule bood ze heel goed partij tegen een meisje, dat landelijk b bij de meisjes speelt! Uiteindelijk kon ze zelfs een potje winnen in haar poule!. In het troosttoernooi eerst een bye… en dan gewoon de volgende wedstrijd winnen. Toen was helaas de pijp leeg. Maar zonder meer een prima debuut!!! Remco