Alle jeugdteams hebben het zwaar in de uitwedstrijden

Dit weekend waren er weer uitwedstrijden en hoe deden de teams het dit keer?

Team 6 en team 7 kwamen elkaar tegen bij de Salamanders.
Team 7 bleek er maar met twee spelers te zijn. Wij weten ook nog steeds niet waarom de derde speler er niet was. Maar Sinan en David haalde er toch een mooie 5 – 5 uit.
Team 6 speelde tegen het sterkste team uit hun poule en ja dan verwacht je wel een nederlaag. Maar zo’n dikke nederlaag toch niet. In de volgende wedstrijd zal het team ook laten zien dat ze dit niet meer willen. En dan zeer gedreven te werk gaan.

Team 5 speelde bij VVV en dit team is ook wel beter dan ons team. Maar Chantal, Geert en Raoul deden wat ze konden en haalden toch mooi 3 punten.
Voor team 4 is het dit seizoen overleven. Want door het wegvallen van andere teams in het begin van het seizoen, spelen ze eigenlijk net te hoog. En ja dan komt er wel elke week een nederlaag. Maar dit team gaat gewoon door en laat elke keer wel vooruitgang zien.

Team 3. Hierover valt weinig te zeggen, dit komt omdat de uitslag nog niet in het NAS systeem is gemeld. Dus weet ik ook totaal niet hoe dit team gespeeld heeft.

Team 2 moesten het vandaag laten zien tegen Stiphout. Maar zoals al een beetje dit seizoen goede wedstrijden worden gevolgd door minder goede wedstrijden. Want zo goed als het vorige week was, zo minder was het vandaag. Want er werd met 7 – 3 verloren van de koploper. Nu is de achterstand 8 punten. En het is de vraag of het nog mogelijk is voor dit team om kampioen te worden.

Team 1 ging ook voor de strijd om het kampioenschap naar Vught om daar tegen JCV de punten te pakken. Maar hier bleek dat sommige spelers iets minder motivatie hadden. En zij dachten op 80% inzet wel alle potjes te pakken. Maar als je tegenstander lastig speelt moet je wel op 100% inzet spelen om te winnen. Het team won wel maar krap aan met 6 – 4. Doordat HTC met 9 – 1 won staat dit team nu al op 6 punten. En ook hier blijft de vraag of ze dat nog gaan halen.

Ronald