Alexandria toernooi

Op zondag 8 oktober gingen er een paar spelers naar Rotterdam voor het door TTV Alexandria georganiseerde toernooi. Dit waren deze keer Tessel, Marijn, Brian, Marnix en Jesse. Rhowinder wilde ook komen maar ging naar een verkeerd adres! Het toernooi zou om half tien beginnen, maar het was bijna tien uur voor dat het toernooi feitelijk begon. Marnix was in de welpen-poule favoriet, maar was thuis zijn spullen vergeten (!), dus moest hij met batje van Marijn spelen. Het ging hem redelijk af; een derde plaats is niet slecht met een geleend batje.

Dan Tessel, Marijn en Brian’; je denkt nu doet hij er drie tegelijk. Dat kan ook, want er waren twee poules voor deze klasse en hoe je ook kijkt er zijn er gewoon drie in dezelfde poule geplaatst(!?). Dan komt er vast wel één van de drie de halve finale en dat klopt. Marijn kwam in de halve finale en moest tegen Patrick van VVV. Dit wist Marijn in een vijfde set naar zich toe te trekken door een paar randballetjes achter elkaar. In de finale kwam hij een tegenstander van Scylla tegen. Deze was in de poule ook al maatje te groot voor Marijn; dus een mooie tweede plaats. Tessel en Brian kwamen niet door de poule: een volgende keer beter.

Dan hadden we nog Jesse. De eerste paar wedstrijden waren van een goed nivo, maar dat kon hij helaas niet de hele dag vol houden. Hij kwam verrassend niet door zijn poule heen, dit viel een beetje tegen. Maar wie kwam er dan wel door deze poule? Onze nieuwe aanwinst Eric Olieman. Hij liet zien wat wij al in hem zien dat hij best aardig kan spelen. De finale tegen een speler van Rijnsleutels was eigenlijk een formaliteit. Eric kan een belangrijke rol gaan spelen in de toekomst van Steeds Hoger / TSB op landelijk nivo. Ronald