A-tornooi Antwerpen Hoboken

De laatste test voor dat de competitie van start gaat, was het A toernooi van Antwerpen (Hoboken). En ook al was het vroeg opstaan voor iedereen die mee ging, toch zag het er goed uit. Iedereen liet zien dat ze al aardig in vorm beginnen raken, dus de tegenstanders in de competitie kunnen hun borst natmaken. Hier volgen nog wat resultaten.

Welpen (pré-miniemen) 3e Sjoerd.
Pupillen 1e Romy, 2e Gwen.
Ook al had Gwen van Romy gewonnen. Door het onderling resultaat met een ander meisjes was de uitslag toch opeens zo dat Romy met de eerste prijs naar huis ging.
Kadetten: 3e Marijn.
Junioren: 1e Eric, Michiel 4e
Onder 21 jaar: 1e Matthijs, 2e Han, 3e Ernst

Bij het senioren toernooi waren de resultaten minder. Alleen Ernst wist een halve finlae te halen in heren c4 – c6. Door de resultaten van alle jeugd spelers, gingen we er ook met de verenigingsbeker naar huis toe. De overige spelers kwamen niet door de poule heen en konden richting het zwembad. Dit waren Benjamin, Brian, Marnix, Stephen, Freddy, Jeremy. De toernooien in Belgie zijn goed bezocht en goed betaald, want winnaarr Matthijs ging toch met 50 euro naar huis toe. En dat voor een paar wedstrijden spelen. In totaal was het prijzengeld dat terug naar Rijswijk ging toch bijna 120 euro.
Ronald