A-toernooi Wenduine

De voorbereiding op een nieuw seizoen is begonnen. Vorige week al de nahe cup en de eerste trainingen Dit weekend waren we op het A toernooi van Wenduine. Omdat ik er toch moest zijn wegens bespreking met STAG kon Stephan gewoon mee. Dit toernooi lijkt een klein beetje op Hasselt omdat je ook in een tentje slaapt.

Het toernooi opzich is best voor herhaling vatbaar alleen dan met meer spelers en je zou dan ook al getraind moeten hebben. Want het enige nadeel is dat je gelijk een k.o ronde speelt. En als je tegenstanders al weken in training zijn en jij voor de eerste keer een bal slaat zie je toch wel verschil. Zo ging dus Stephan zijn eerste wedstrijd, dus zat na 10 minuten zijn eerste toernooi er weer op. Maar in de middag liet hij zien dat hij maar een wedstrijd training nodig heeft, want in de klasse heren C speciaal haalde hij toch de 3e ronde. Want gezien wat er rond liep een goed resultaat was.

Op de zondag deed hij nog een training bij de klasse heren B. Ja, we noemen het training omdat verschil wel groot was. Maar hij heeft toch al weer wat wedstrijden gespeeld. Voor sommige andere spelers was de reis naar Wenduine wel heel zuur, Omdat ze voor 15 minuten spelen, helemaal uit Nederland kwamen. en weer terug konden omdat ze hadden verloren.

Volgende week zijn we in Hasselt met weer een aantal spelers zodat iedereen de kans krijgt om goed in vom te zijn als straks de competitie begint.

Ronald