Zondag waren 11 a spelers van Steeds Hoger / TSB in Weert. Er werden behoorlijke resultaten gehaald.

Meisjes Junioren
Angelique liet weer eens zien dat ze heel hard vooruit gaat, want ze stond al in de finale. En wat doe je als je in de finale staat Gewoon winnen, dus wint ze haar 1e A toernooi bij de junioren. Bonnie liet ook weer zien dat ze op de weg terug is met een 9e plaats mag ze dus ook tevreden zijn. Debbie ook met haar gaat het weer stukken beter dan aan het begin van het seizoen. En kan tevreden terug kijken op een A toernooi met een 14e plaats.

Jongens Junioren
Daar was Sjoerd weer aanwezig en liet ook zien dat hij er is, in een soort halve finale tegen Bas had hij kansen om de wedstrijd te pakken. Maar een backhand bal van Sjoerd op 9 – 8 in de vijfde vloog naar de andere kant van de zaal. En hierdoor kwam Bas weer terug in de wedstrijd. En verloor Sjoerd met 12 – 10 in de vijfde. Hierna was Sjoerd er niet meer helemaal bij. Dus wat zo mooi had kunnen zijn werd een 6e plaats. Wat natuurlijk ook goed is.

Meisjes Kadetten
Chantal had weer een dag dat ze dacht dat de wedstrijdjes maar tot de 8 gingen. Want elke wedstrijd en elke game deed ze goed mee tot aan de 8 Daarna ging elke keer de game naar de tegenstander. Maar Chantal heeft ook laten zien dat ze gewoon een A speelster is met een 14e plaats.

Jongens Kadetten
We weten dat we in deze groep goede spelers hebben. Maar dat het zo goed ging hadden we van te voren niet verwacht Want het werd een 1,2,3,4tje Alleen wie werd er nu 1e, 2e, 3e, en 4e Dat werd in de laatste twee wedstrijden beslist. In de finale stonden Nolan en Collin tegen over elkaar en in de kleine finale Max en Arjan Beide maakte er een spannende en mooie wedstrijd van. Met goed tafeltennis en af en toe minder goed tafeltennis. Maar ze lieten zien wat ze in huis hadden En dan nu de uitslag 1e Nolan, 2e Collin, 3e Max en 4e Arjan.

Meisjes Pupillen
Dobrila draait opzich een goed seizoen, dus hadden we wel iets van haar verwacht. Maar op dit toernooi viel ze weer een beetje terug in haar oude spel. Dus lekker rammen in plaats van spin spelen. Maar ook zij kijkt toch terug op een goed resultaat een 10e plaats.

Jongens Pupillen
Elwin was daar de grootste favoriet, alleen in de eerste wedstrijd ging hij bijna al onderuit. Maar pakte deze wedstrijd toch nog Hierna ging het vervolg van het toernooi beter en beter. Hij stond zelfs in de finale, en ook hier liet hij zien dat hij hard vooruit gaat Want hij won met overtuiging en knokken zijn wedstrijd en zo ook dus het A toernooi bij de pupillen