A-toernooi in Weert met 6 STH/TSB deelnemers

Op zondag waren onze A spelers aan de beurt om te laten zien waar ze stonden tussen de beste spelers van Nederland. Bij de welpen deden Collin en Alain voor het eerst mee. Tussen het geweld van de A pupillen/welpen was het even wennen. Maar ze hebben gespeeld voor wat ze waard waren. Bij de meisjes junioren was Romy van de partij. En ook zij stond elke wedstrijd te knokken. Maar soms viel het ene belangrijke punt net verkeerd en zodoende stond ze soms ook beetje tegen haar zelf te spelen.

Dan de drie kadetten.
Benjamin kon een 2 – 0 in de eerste wedstrijd niet vasthouden en verloor. Hierna kon hij zich in de overige wedstrijden goed herstellen en haalde voor hem zelf nog een goed resultaat weg uit Weert.

Tim deed ook wat hij kon, en na zijn eerste winst partij bleek dat het hem in de overige ronden niet mee zat met zijn tegenstanders. Hierdoor kwam hij aan het einde van de dag toch net niet op een mooie plek terecht.

Sjoerd had het weer eens moelijk in zijn eerste twee wedstrijden, die hij maar net aan in de “belle” binnen sleepte. Maar hierdoor kon hij wel voor een mooie plek spelen. Aan het einde van de dag was de motor een beetje op en verloor hij zijn laatste wedstrijd van het toernooi ook weer in een Belle. Maar Sjoerd was wel tevreden over deze dag.

Wie kwam er waar uit in het klassement?
Alain…….. 30e
Collin……. 29e
Romy…….18e
Tim……….16e
Benjamin..14e
Sjoerd……..4e

Ronald