A-toernooi in Weert gaat beter dan in Berkel

In Weert was vandaag het A-toernooi. Alleen Nanette was er niet. Maar de overige 6 A spelers waren wel aanwezig, en hoe! Chantal had er wel zin in, alleen zat het weer niet mee. Maar ze blijft toch doorzetten en werd uiteindelijk 11e.Romy had pech bij de loting want in de eerste en tweede ronde kwam ze tegen speelsters waar ze liever niet tegen speelt. Hierdoor kwam ze in het onderste schema. Maar Romy haalde toch een goede 13e plaats.

Eric was voor het eerst op een A toernooi en dat heeft hij geweten ook. Want kwam die nu op te spelen of om te tellen? Hij verloor al zijn wedstrijden en als je verliest moet je de volgende wedstrijd tellen. Dus Eric heeft heel wat geteld. En kwam zelf op een 18e plaats. Benjamin had hetzelfde als Romy. Want hij stond wel goed te spelen, maar zijn tegenstanders kon hij in de eerste en tweede ronde niet verslaan. Hierna liet hij zien hoe goed hij was vandaag, want alle andere wedstrijden werden gewonnen en plek 13 was dan ook voor hem.

Tim deed vandaag voor het eerst mee aan een A toernooi. En liet gelijk zien dat hij wel een A waard is. Want hij kwam aan het einde van de dag op plek 8. Een mooi resultaat voor de eerste keer.

Sjoerd kwam weer moeizaam op gang. Maar hij won zijn eerste wedstrijd en toen begon hij zijn toernooi eindelijk een keer goed. Na een verliespartij in de tweede ronde, waar op gerekend was, bleek hij opeens aan de goede kant van het schema te zitten en kon zodoende zichzelf naar een mooie 4e plek spelen.

Ronald