A-toernooi Antwerpen

Zondag was de laatste dag om je vorm te testen, voor dat voor de landelijke spelers de competitie van start gaat Het was wel voor de deelnemers vroeg vertrekken want om 9.00 uur begon het al in Antwerpen.

Bij het jeugd toernooi werden de beste resultaten behaald van die dag. Collin won het welpen toernooi, gastspeler Elwin werd tweede bij de welpen. Arjan verloor in de finale van Laurens Devos. Opzich niet erg, want er verloor nog iemand van ons van deze Laurens. Maar wie dat was zullen we maar niet zeggen. En Sjoerd won het kadetten toernooi.

Hoe ging het echte werk, dus de senioren toernooien. Iedereen speelde op de meeste toernooien net iets te hoog. Hiervoor was gekozen om te zien hoe het met de vorm staat. En ook al kwam niemand door de poule heen, er werd door iedereen wel gestreden voor de punten, games en wedstrijden. Alleen tegen spelers die net iets beter zijn, moet je dan ook je kansen die je krijgt pakken. Maar dat gebeurden net iets te weinig. Maar het was misschien wel een goede les om beter met je eigen kansen te leren omgaan. Want als je zelf niet een kans pakt, dan doet op dit niveau je tegenstander het wel.

Ronald