4e Competitiedag jeugd

Het waren zaterdag al weer thuiswedstrijden. De teams hebben nu al drie keer thuis gespeeld. Het eerste team speelde tegen Docos en won met 6-4. Ze lieten zien dat ze mee willen doen voor een hoge plaats in deze poule. Danny won al zijn enkels en het dubbel samen met zijn vaste dubbelpartner Marijn. Stephan won er weer twee en Sjoerd had een matchpoint maar pakte deze niet en bleef vandaag met lege handen achter.

Team twee stond tot vandaag eerste maar Play Fair kwam op bezoek. Deze tegenstander ging er met de winst naar huis en dus ook met de koppositie in deze poule. Nu hebben jullie nog zes wedstrijden om die plaats weer over te nemen. want 3 punten moeten jullie toch wel in kunnen halen. Vandaag Jeremie 2, Nanette 1 en Benjamin 0.

Het derde team draait nog niet zo lekker. Want ook vandaag kwamen ze niet tot winst. Tegen SVN kwamen ze niet verder dan 2 punten: Brain en Bjorn 1, Mayzier o.

Team vier haalde vandaag de meeste punten. Dit kwam ook omdat Romy de coach was van Chantal. Maar Thomas liet ook zien dat hij goed vooruit gaat. En Rahwis won vandaag alleen het dubbel dus werd Play Fair verslagen met 7 – 3.

Ronald