1e training bij OBS De Notenkraker belooft veel goeds

OBS De Notenkraker is een basisschool, die tijdens de gymnastiek- lessen ook aandacht besteed aan onze geliefde tafeltennissport. Ten opzichte van andere scholen neemt ze hierdoor helaas een bijzondere positie in. Hopelijk gaat hier het spreekwoord op “als er een schaap over de dam is volgen er meer!”. Positief in dit kader is wel, dat bij steeds meer scholen een betonnen buitentafel op het schoolplein is terug te vinden.

OBS De Notenkraker beschikt over 4 tafels, batjes en balletjes, maar niet over tafeltennistrainers. In het kader van het BOS-project (buurt-onderwijs-sport) is Steeds Hoger/TSB benaderd om vijf weken achtereen trainingen te verzorgen. Kelly en Micha zijn bereid gevonden om hier invulling aan te geven.

Afgelopen vrijdag was de 1e training. Door een misverstand over de begintijd begon de training een kwartiertje later dan de bedoeling, maar Kelly en Micha wisten daarna een leuke en gevariëerde training te verzorgen. Het spelplezier van 17 (!) kinderen galmde door de zaal. Volgende week zal ook de ene afzegger aanwezig zijn en gaan Kelly en Micha met maar liefst 18 kinderen weer aan de slag.