Zuid Hollandse kampioenschappen Jeugd

Op zaterdag 20 januari jl. waren de Zuid Hollandse kampioenschappen voor de jeugd in Schiedam. Hier waren we met bijna 25 spelers naar toe gegaan, omdat er helaas een paar afzeggingen waren. Maar zo’n grote groep zou toch toch tot prijzen moeten leiden.

In het begin leek het goed te gaan, want rond een uur of 3 waren er nog veel spelers over die in de kwartfinale stonden. Eer kwamen er ook nog een groot aantal in de halve finale, maar daar strandden de meeste spelers.

Uiteindelijk 3 finalisten; Marijn, Colin en Marnix. Omdat ik weg moest kon ik deze finale’s niet zien. Maar later heb ik gehoord, dat Marijn met overmacht de finale heeft gewonnen. Dit kwam zeker ook doordat Matthijs de coaching van Marijn verzorgde. Colin verloor helaas de finale in de troostronde. Marnix was vooraf een kanshebber voor de finale van het hoofdtoernooi, waardoor een gang naar het troostoernooi wel wat tegenviel. Maar goed, wel winst in de finale van het troosttoernooi.

Zondag kwam er nog een prijs bij! Gwen was in de halve finale van de combiklasse Pupillen A/welpen A net aan in de halve finale van het troosttoernooi (11-9 in de 5e game) uitgeschakeld, maar was hierdoor wel als 2e welp A in het troosttoernooi geëindigd! Dit had je toch moeten weten Remco!!!
Ronald