Verslag wedstrijden 17-03

Op zaterdag 17 maart ging het eerste jongensteam van tafeltennis vereniging Steeds Hoger/TSB naar Enschede om daar tegen DTS te spelen. We vertrokken om 10.30 uur om dan daar rond 13.00 uur aante komen. Maar vanwege een ongeval op de snelweg van een vrachtauto, was de weg bij Amersfoort afgesloten. We kwamen pas om 14.45 uur aan, dus 45 min te laat. Dit valt binnen de reglementaire tijd, en we konden nog wel spelen. Maar van een goede voorbereiding op de wedstrijd kwam het er niet meer van.

De wedstrijd begon en Ernst won ook vandaag zijn eerste wedstrijd, dus op een 1 – 0 voorsprong. Hierna mocht Max aantreden. Hij had toch wel last dat er geen inspeel tijd was en verloor in 5 games van Guido van Zwieten. Han kom ons weer op voorsprong brengen en maakte er 2 -1 van in ons voordeel En daarna komt meestal ons sterkste gedeelte. Maar we kwamen met toch 6 – 3 achter. Totdat Max in de laatste partij de wedstrijd toch nog naar zich toe trok. Zo konden we met 4 punten uit Enschede vertrekken. Na dit resultaat staan de jongens na 5 wedstrijden op een vierde plaats. Maar we willen in de tweede helft van de competitie meer punten pakken en proberen nog plaats 2 te halen.

Het eerste meisjesteam was dit weekend vrij, Ze hadden de week daarvoor in Nijmegen gespeeld tegen ATC. Hier haalden ze een gelijkspel en dit was jammer want de week er voor hadden ze thuis nog gewonnen met 7 -3 tegen hetzelfde team. Romy had met twee winst punten een groot aandeel het gelijke spel. Door dit resultaat staan de dames Gwen, Romy en Nanette onder leiding van hun coach Remco op de tweede plaats in de competitie. Wie weet kunnen ze de laatste paar wedstrijden nog stunten en zelfs voor plaats 1 gaan!
Ronald