Verslag team 5: winst thuis tegen Avanti

St.Hoger/TSB 5 – Avanti 4 9 – 1

Zaterdag 06-10-2012 was het weer zo ver we moesten vandaag de punten gaan halen tegen de nummer laatst van de competitie. We hadden ook nog wat staan met de trainer Micha: de afspraak was 8-2 winnen anders moesten ze een zak snoep halen voor hem. We speelden op tafel 1 om de druk nog groter te maken en omdat Ronald dan ook kon zien of het goed ging en dat het team de dingen gebruikt die ze door de weeks leren ( heel SLIM van Ronald ). Het was half 11 en we waren er allemaal klaar voor de strijd , lekker lang inspelen en ja hoor de drie prutsers waren bezig en het noodlot sloeg bijna toe. Dylan wilde een bal slaan maar Sinan dacht echt niet en sloeg met de pink van Dylan daar tussen , na wat jodelen en wapperen ging het wel weer Ronald hoefde 112 niet bellen en het gips stond al klaar maar hoefde nog niet aangebracht te worden.

De wedstrijd begon en de beurt was vandaag voor Sinan om de spits af te bijten, normaal is Sinan nog niet wakker maar vandaag moest die koste wat het koste hij wilde op 100% blijven en dat gebeurde dan ook en haalde het eerste punt binnen. Dylan ging als tweede en wilde vandaag ook een goed resultaat neer zetten en deed dat dan ook en bracht de stand op 2-0, toen moest Sander ( the King ) zoals die zelf zegt ! En ja hoor Sander zat lekker in de wedstrijd en speelde zoals al weken ZIJN spelletje en bracht de 3-0 binnen , Toen de dubbel Sinan en Dylan moesten het vandaag gaan doen ze spraken af hoe ze gingen spelen en dat verliep ook volgens plan de 4-0 was ook binnen. Het lijkt allemaal zo makkelijk te gaan maar ik kan je zeggen dat niet het geval is er zijn ook echt wel wat puntjes wat beter moet , zoals rust bewaren , concentratie bij het serveren ( heh Sinan 7x je opslag in het net of over de tafel ) dat zijn kleine dingen waar we aan moeten werken Boys !! De stand is ondertussen 7-0 na trouwens ook een overwinning van Sander op een Meisje ( dat moest er toch in Sander? ) Toen moest Dylan zijn laatste wedstrijd wat in eerste instantie vlot verliep maar uiteindelijk een 5 setter werd en toen begon zijn Pink een rol te spelen en die liet Dylan in de steek en verloor zijn wedstrijd wat de stand op 7-1 bracht. De zak snoep voor Micha kon dus alsnog verloren worden maar Sinan en Sander dachten niks daar van en wonnen dus gewoon hun wedstrijd en brachten de eindstand op 9-1. Een mooie uitslag en jullie doen goede zaken in de stand om het Kampioenschap al is dat nog wat te vroeg om nu al over te praten we staan nu bijna op de helft 5 punten los op de nummer twee.

Deze week weer lekker trainen met zijn allen en dan weet ik zeker dat er misschien wel iets moois in kan zitten !!! Dennis

Dennis