Verslag team 5: tegen SVN 3

zaterdag 27-10-2012 moest team 5 tegen SVN 3 de nummer 2 van de competitie. Op papier een zware tegenstander dat hadden we uit al gemerkt want toen moesten alle zeilen bij worden gezet om daar met een 3-7 overwinning weg te gaan. Na een week vakantie en vrije trainingen moesten we dus aan de bak. Na wat overleg begon Sinan als eerste, hij begon gelijk sterk met goed tafeltennis en won zijn partij heel gemakkelijk met 3-0 dus we stonden al gelijk met 1-0 voor een goed begin dus want we moesten een goed resultaat neer zetten vandaag. Dylan moest als tweede hij zat lekker in zijn vel al heel de week ging het goed wat ook te zien was in zijn partij die hij ook met 3-0 won. Sander moest aan de bak , hij moets tegen iemand die qua procenten boven hem stond maar dat maakt voor onze KING Sander niets uit hij ging staan met een blik van kom maar op en dat was wel te zien ook want de partij duurde niet lang want Sander won zijn partij met 11-2- 11-7 en 11-3 en zo was de stand 3-0 voor team 5.De dubbel wordt vandaag gespeeld door Sinan en Dylan die werd ook gewonnen 4-0 hoppa dachten we zal er wat moois in de lucht hangen vandaag . Dylan moest weer aan de bak en won ook zijn tweede partij dus 5-0 en we hadden al een gelijk spel in de knip.

Sinan ging nu voor zijn tweede partij en de eerste game ging heel makkelijk 11-1 maar toen was het aan SVN die goed terug kwam en won 2 games achter elkaar , Sinan won de 4e dus het moest maar in de laatste game beslist worden het werd een spannende partij die toch door onze Sinan binnen werd gesleept met 11-9 dus 6-0 . we keken elkaar aan van wat gaat hier gebeuren vandaag , zal het misschien wel een 10-0 worden , maar zover was het nog lang niet want SVN was niet gekomen om zicht te laten afslachten. Sander ging nu voor zijn 2e partij die hij won met 11-5 en zei van wat een makkie toen was het aan mij om Sander weer scherp te houden en zei oke als je 11-4 speelt verdien je 0,20 euro cent en hij ging staan en wat deed King Sander hij was nog scherper en haalde ook de 2e game binnen en ja wel met 11-4 dus hij won niet alleen de game maar ook de weddenschap. Wat nu ik zeg nou weer 0,20 euro cent als je weer onder die 11-4 wint en weer ging die staan en won ook zijn derde partij met 11-1 hahahahahaha dus Sander moest uitbetaald worden. Maar belangrijker nog de 7-0 stond op het scorebord.

Dylan moest zijn laatste partij aan de bak ( want wat later bleek was dat de spannendste partij van de wedstrijd ) hij begon goed maar verloor toch met 6-11 , na wat aanwijzingen ging Dylan weer verder en sleepte na een spannende 2e de game binnen met 16-14 de derde game was een drama in het begin en Dylan kwam dan ook met 2-9 achter maar hij beet zich goed vast en was niet van plan om de game zomaar weg te geven en kwam met uitstekend tafeltennis terug naar 9-9 en won uiteindelijk met 13-11 toppie gespeeld man. ( je ziet niks is onmogelijk ) de tegenstander was geknakt en verloor ook de vierde game met 11-3. 8-0 het zat er in voelde we allemaal. Sander ging staan voor zijn laatste partij die spannend was en ook beslist werd in 5e ( 11-5,7-11,11-7,10-12) de laatste game was de oude Sander weer terug eigen spelletje spelen tijd nemen en geduld en dat werd beloond met een 11-7 voor Sander. Sinan zijn laatste moest de 10-0 worden maar helaas die werd verloren, het zat even niet mee en de eindstand werd dus 9-1 voor team 5. Een super mooie einduitslag voor de race om het kampioenschap klasse mannen gefeliciteerd en deze week weer hard trainen want volgende week wacht Pecos thuis.

Dennis