Verslag scholentoernooi Leidschenveen

Op woensdag 5 juni 2013 was het dan zover! Het eerste scholentoernooi tafeltennis in Leidschenveen vond plaats, onder begeleiding van Micha en Kelly. Om 13.15 begonnen 23 jongens en meiden van vier basisscholen in Leidschenveen aan hun vijf- of zeskamp. Er werd op tijd gespeeld, dus iedereen heeft een lange tijd ook echt kunnen spelen. Er werd een groot aantal spannende wedstrijden gespeeld, die met één punt verschil gewonnen werden. Na tweeënhalf uur vechten voor iedere punt, waren de vier nummers 1 bekend.

Helaas kon de nummer 1 van poule 2 niet blijven voor de halve finale, omdat zij ergens anders een afspraak had. De nummer 2 uit deze poule (die evenveel punten had gehaald, maar op onderling resultaat als 2e was geëindigd) nam haar plaats in de halve finale over. Deze Sven speelde in de halve finale tegen onze eigen Thom, waarin Thom net te sterk was. In de andere halve finale speelde onze eigen Imer tegen Jelle. Na een spannende wedstrijd won Jelle verrassend en kwam hij in de finale tegen Thom. Zou het dan toch nog een lid van Steeds Hoger/TSB lukken om de eerste prijs te pakken? Het werd een spannende finale met veel mooie punten die uiteindelijk werd gewonnen door Jelle Dikkers van de Prinses Catharina-Amalia school. Gefeliciteerd met de eerste titel ‘winnaar scholentoernooi tafeltennis Leidschenveen’! Al met al was het een geslaagd toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is. Bedankt allemaal voor jullie inzet en hopelijk tot volgend jaar!