Tussenstand competitie

De competitie is weer op de helft en dus wordt het meer dan tijd voor een verslag en tussenstand. Het eerste meisjesteam maakt hun debuut in de landelijke klasse en je ziet ze aardig aardig meespelen, maar komen nog niet iets ervaring tekort om echt door te kunnen drukken. In de tweede helft zullen er meer punten naar Rijswijk komen; dat kunnen we wel aan Nanette, Romy en Gwen overlaten.

Het 1e jongensteam ging in Landelijk A voor een plaats bij de eerste twee en na drie winstpartijen zou dat moeten lukken, maar tegen HBC en GTTC ging het mis. We zijn kennelijk nog niet sterk genoeg, maar we hebben nog een kleine kans.

Dan het 2e jongensteam dat Landelijk C speelt. Hier zijn Jesse en Colin om te leren, maar Arthur kan de kar niet alleen trekken, daarom kwam Stephen ook al achter de tafel en wie weet komt er nog iemand uit Frankrijk over om ook wat punten voor het team te pakken. Maar Colin, Jesse en Arthur, jullie moeten gewoon doorgaan en dan komt het vanzelf goed.

Jongensteam 3 is een team dat al jaren samen speelt. Tim, Eli en Robert wie kent ze niet? Ze zijn bekend, maar pakken niet echt de punten. Nu en dan helpt een invaller voor wat punten. Heren dit kunnen jullie ook zelf als je maar wilt of houden jullie je tegenstanders graag te vriend?

Jongensteam 4 komt in de Pupillen A uit. Dit team is een echte kweekvijver; wat een talent zit in dit team. Rick laat zien dat hij eigenlijk te sterk is en neemt zijn team soms op sleeptouw. Sjoerd en Marnix kunnen zich in alle rust voorbereiden voor het grote werk dat over een paar jaar van hen verwacht mag worden. Marijn laat zien dat, als je “prutser” door een tegenstander genoemd wordt, je ook van alles kan. Wij noemen zo iets allround!

Jongensteam 5 wil voor promotie gaan in Pupillen C. Met twee keer 6 -4 winst en een kleine nederlaag doet het team aardig mee. Alleen zit het wat tegen, want er zijn nog maar drie (!) tegenstanders; dit is een beetje jammer.

Team 6 heeft in Pupillen D ook maar drie tegenstanders. Tessel laat zien dat ze erg hard vooruit gaat en met de steun van Benjamin, Jeremy en Mayzer moet een leuke plaats haalbaar zijn. Ja, er stond zelfs al keer 10 – 0 op het wedstrijdformulier! Ronald