Steeds Hoger gretig op Open Soestse kampioenschappen

Na de trainingsweken was het kader (…en natuurlijk de spelers) benieuwd of we weer een stapje verder zijn gekomen. De eerste test was de Open Soestse (zaterdag 7 januari j.l.). Dit toernooi is toegevoegd aan de toernooikalender mede vanwege het tijdstip (eerste weekend januari aansluitend op de trainingsweken). Het was vooraf niet duidelijk of dit toernooi deze plaats wel zou verdienen.
De locatie bleek om jaloers op te zijn. Ruime zaal, mooie kleedkamers en een prima kantine, waar ook nog eens de prijzen kindvriendelijk waren.De leiding had de touwtjes strak in handen (er werd zelfs voor op het tijdschema gelopen!) en ook in kwalitatieve zijn was de bezetting op orde.
Het toernooi kende 5 groepen gebaseerd op sterkte. De indeling viel aardig op zijn plaats. Niemand was veel te sterk of te zwak ingedeeld; nee..lekker vol aan de bak! Met genoegen werd vastgesteld, dat de trainingsweken hun effect niet hebben gemist. De halve finales en finales kenden een hoog Steeds Hoger-karakter.

Uiteindelijk konden de volgende spelers een beker in ontvangst nemen:
Groep 1 Matthijs, 2e plaats (na een spectaculaire finale tegen een ijzersterke tegenstander)
Groep 4 Colin, 1e plaats
Groep 5 Rick, 1e plaats, Marnix, 2e plaats
4 op 10 ereplaatsen is een prachtig resultaat. Als er een verenigingsbeker was geweest…

Overigens over die bekers; wint Rick zijn eerste finale, krijgt hij meteen een beker met het formaat van de Euromast! Al met al een prima toernooi en individuele prestaties. Reden genoeg om volgend jaar terug te komen. Remco