Seizoenstart najaar 2007: trainingskampen en Nahe-cup

Trainingskamp 1

Op maandag 13 augustus begon bij Steeds Hoger / TSB weer de training met een trainingsweek, onder leiding van Matthijs. Elke dag waren er heel wat tafels bezet en was de arbeid achter de tafel groot. Zodat van deze spelers dit seizoen wel wat verwacht mag worden.

Nahe cup
Tijdens de voorbereiding speel je ook een toernooi. om te kijken hoe het gaat. Wij spelen elk jaar de Nahe cup omdat hier een zeer sterk deelnemersveld is en je veel wedstrijden speelt. Dit jaar waren Matthijs, Michiel, Marijn en Eric naar Duitsland gegaan. en er waren goede resultaten behaald, wel geen prijzen maar wel kwartfinale s en goede partijen ook al werden die niet altijd gewonnen.

Trainingsweek 2

Na de Nahe cup gingen we weer verder met een trainingsweek. ook hier werd er hard gewerkt als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alleen waren er niet zoveel spelers die in deze week aanwezig waren. dit is het enige wat tegen valt. Maar die spelers die niet aanwezig waren, zullen gewoon met een achterstand beginnen en heel hard moeten werken op de training om snel het nivo weer op te pakken.

Oefenwedstrijden

Op zaterdag 1 september is er een oefenwedstrijd voor een samengesteld team van jongens 1 en jongens 2 tegen een team uit Middelburg. Ook voor heren 1 zijn we nog bezig voor een tegenstander. Voor een aantal jeugdspelers is er een toernooi bij Rijnsoever.
Ronald