Ronald blikt terug op de eerste helft van het seizoen

De eerste helft van de competitie is weer achter de rug. De eerste vijf wedstrijden zijn gespeeld. Voor de landelijke teams ziet het er wel aardig uit. Het eerste jongens team in landelijk A doet, na wat opstart problemen, weer mee voor de punten maar moet de vaart erin zetten om weer op plaats drie of twee te komen.

Het eerste meisjesteam doet het in dat opzicht beter met een 2-de plaats in de eerste helft. We kunnen zeggen dat ze snel leren. Laten we hopen dat ze de tweede plaats vast kunnen houden.

Dan het tweede landelijke team bij de jongens. Dit team is ook met wat opstart problemen begonnen. Maar het is nu ook over. Erik laat zien dat hij een goede versterking is in dit team. Helaas komen ze nog niet van de laatste plaats af. Het gat met Rapidity moeten ze toch proberen kleiner te maken.

Dan is er nog een team waar we het eigenlijk weinig over hebben, maar dat verandert nu. Dat is het team van shot 65 waar Matthijs speelt. Hij heeft dit team toch weten te trekken uit landelijk B naar landelijk A en draait een goed seizoen, want het team waarin hij speelt staat op een mooie tweede plaats. De standen van de landelijke teams kun je zien op www.nttb.nl onder het vakje competitie.
Ronald