Romy wint ranglijsttoernooi Hoorn

Zaterdag avond ging ik vroeg slapen voor zondag , want ik had zondag Hoorn. Ik was vroeg wakker en ik had slecht geslapen. Ik ging naar mijn vader en hij zei dat hij voor de dag een goed gevoel had, haha. Dus we stapten om kwart voor 10 in de auto (mijn vader moest de tomtom even instellen dus het duurde wat langer). We startten de auto om 10 uur en we reden weg. We waren in de zaal om 11 uur ongeveer.

Ik had nog de tijd om in te spelen en me voor te bereiden. Ik moest wachten op een tafel en Marnix zijn poule was bijna klaar dus daar kon ik inspelen met Neeta , de zaal speelde lekker. Alleen ik moest in de andere zaal mijn poule spelen.

Ik begon om 12 uur. Het was 12 uur dus we verzamelden bij de tafel waar ik moest spelen. Ik won de 3 wedstrijden. Toen om kwart voor 4 moest ik de achtste finale spelen tegen Lyn Zetsen. We kenden elkaar al dus we wisten al beetje van elkaar hoe we speelden. Ik won de wedstrijd, dus ik was door naar de kwartfinale, die begon om kwart voor 5. De kwartfinale was tegen Anthira en die heb ik ook gewonnen. Dus ik was door naar de halve finale !! Deze wedstrijd begon om kwart over 5, dus ik had maar 15 minuten ongeveer om me voor te bereiden. Ik weet niet meer hoe dat meisje heette, maar ik kende haar ook van andere toernooien. Dus ik wist ook al ongeveer hoe ze speelden, toen ik 2-0 voor stond, werd ik een beetje zenuwachtig. Dus ik kwam met 8-4 achter maar toen zei Matthijs wat en ik knokte terug tot 8-8 en won die game dus en ik stond in de Finale !! Die begon om kwart voor 6 tegen Joyce van Tuyl. De 1e game verloor ik en kreeg ik goeie raad van Matthijs en ik knokte weer voor de volgende game. Ik won de volgende game, dus het stond 1-1, ik ging door en stond 2-1 voor. In de 3e game stond ik ineens 8-4 achter en Matthijs zei; “je stond net ook 8-4 achter en je komt terug”. Mijn vader kon de spanning niet meer aan en ja ik kwam terug tot 8-8 en ik won die game ook dus ., ik was 1e geworden !!!! Ik heb mijn A-status weer terug verdiend.

Hier heb ik nou voor getraind 🙂 Bedankt Matthijs en Ronald (-:
Romy Vastenburg