Ranglijsttoernooi Assen

Dit weekend stond weer in het teken van het ranglijst toernooi in Assen. Op vrijdagavond gingen we al met een groep richting Eext, om voor de 9e keer te verblijven in de Hondelhoeve, waar we altijd gastvrij ontvangen worden.

Zaterdag zat iedereen al rond 8 uur aan het onbijt, dus je ziet het is geen weekendje weg, maar gewoon vroeg opstaan. Om 10 uur begint het toernooi. We hebben wel enkele kanshebbers, en zelfs een hele grote kanshebber op een goed resultaat.

Bij de jongens junioren, komt Charlie net niet door zijn poule heen en speelt in de troostronde, waar hij tegen een speler komt die zoveel geluk heeft dat Charlie hier niet van kan winnen.

Pieter en Pepijn doen mee bij de kadetten. Waar ze alle twee op zich wel goed staan te spelen, komen ook zij niet verder in hun poule. En belanden zodoende ook in het troosttoernooi. Waarbij ook voor hen geldt dat ze de eerste ronde niet door komen.

Maar dan hebben we nog altijd Chantal achter de hand, om toch met een goed gevoel de zaterdag in Assen af te sluiten En dat kan je wel aan Chantal en haar Coach Micha overlaten. Wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen. Zelfs in de finale liet Chantal zien dat er maar één recht had op de eerste plaats. Door dit mooie resultaat heeft Chantal haar A terug. En hebben we nu 12 A spelers. Dit mooie moment moest natuurlijk gevierd worden. En daarom gingen we met de groep die nog aanwezig was lekker even wat eten in de pizzeria. Op zondag kwamen Wouter, Daan en Dylan in actie. Wouter en Daan wisten knap de hoofdronde te halen. Waar we eigenlijk ook Dylan hadden verwacht, maar die bleek zijn dag achter de tafel vandaag niet te hebben. Dus na de poule was hij klaar. Wouter en Daan kwamen in de kwartfinale. En helaas voor hen kwamen zij daar tegen de winnaar van het toernooi tegen. Maar het was toch weer een geslaagd weekend in Assen.

Ronald