Open Trier 2013

Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei is het open toernooi van Trier (Duitsland) gespeeld. Daar gingen naartoe: Arjan, Collin, Elwin en Max.

Zaterdag zijn de Schüler A gespeeld (kadetten) Arjan en Max zijn 3e geworden in het enkelspel. Arjan verloor van David Böhm van Mülheim, Max verloor van Michael Schwarz (Oberwurtsbach). Schwarz is de nr 15 van Duitsland en hij won het toernooi ook.. Collin verloor van Max in de kwartfinale (2-3), Elwin verloor van Arjan bij de laatste 16. (1-3) Alleen Elwin werd 2e in zijn poule (tegen Schwarz), de rest werd 1e..

In het dubbelspel moesten Elwin en Collin na een tussenronde tegen Arjan en Max. Het werd 3-1 voor Elwin en Collin. In de halve finale moesten ze tegen de uiteindelijke winnaars: Markus Hillen en Jonah Sonntag, en werden dus derde.
Zondag zijn de junioren en pupillen wedstrijden gespeeld.

Arjan werd 1e in zijn driekamp en haalde halve finale met ijzersterk spel en hij versloeg enkele sterke junioren. In de halve finale verloor Arjan van Hendirk Euteneuer, en haalde zo de 3e plek. Max verloor van Euteneur in de kwartfinale. Elwin en Collin wonnen beiden hun poule en haalden respectievelijk de laatste 16 en de laatste 8. Collin verloor toen van Edwin ten Hoope. Edwin won het toernooi bij de junioren.

In het dubbelspel met Max won Arjan o.a. van Patrick Roest en Sander van Buul, en nog een wedstrijd in de halve finale. in de finale was een Duits dubbel te sterk, een mooie 2e plek voor het duo als gevolg.

De grote successen kwamen bij de pupillen. Collin en Elwin wonnen beiden hun poule en wonnen al hun partijen tot aan de finale. De finale tussen Collin en elwin was een mooie en spaanende wedstrijd, en Collin won uiteindelijk met 3-1 (enige verloren game van Collin).

Het dubbelspel van Collin en Elwin ging crescendo, ze verloren geen game en haalden terecht de grote bekers binnen.

Wilco