NK voor C-dames Panningen

Op zondag 28 januari 2007 was het weer vroeg opstaan, want Kelly doet mee aan NK-C en dat is in Panningen. Panningen ligt richting Venlo en dus er moest zo’n twee uur worden getuft.

Het toernooi begon om half tien en door te veel geklets was ik de weg even kwijt en kwamen we precies om 9 30 aan. Hierdoor gelijk van start, op zoek naar de poule. In de auto hadden we het over tegen wie zou Kelly willen, misschien mocht ze wel tegen die ene speelster en ja het was zo… Britt (Eerland, redactie) was een tegenstander van Kelly. Kelly verloor wel van Britt, maar ze bracht haar bijna aan het huilen. Het is omdat Kelly te aardig is en dus lag ze er in de poule uit.

In het dubbel trof Kelly een ander talent aan haar zijde. Hiermee kwam ze tot de kwartfinale in het dubbelspel. Er zat meer in, maar laten we het er maar op houden dat we ook nog 2 uur terug moesten rijden en we voor het donker thuis moesten zijn, met andere woorden de dames verloren de wedstrijd in 5 games.

We kwamen ook nog Roald tegen, die had het vorig jaar gewonnen in de C en speelde nu de B-klasse. Dat hij het nog steeds kan, blijkt wel uit het feit dat hij zijn poule doorkwam.
Ronald