Halverwege de voorjaarscompetitie

De competitie is al weer over de helft heen en hoe doen de teams het in de competitie? Dat willen we allemaal toch weten: wordt er een team kampioen of knokken ze voor degradatie?

Jongens 1 heeft zeer sterke concurrentie dit seizoen en speelt in de play down voor plek 6. Dit moet haalbaar zijn.

Jongens 2 is de kopposititie kwijt geraakt aan Elan maar zal deze graag terug willen hebben. Dus doen de elke zaterdag een stapje extra achter de tafel.

Team 3 in de 1e klas speelt leuk mee, maar na de uitglijder tegen Docos (8-2) lijkt de kans op het kampioenschap verkeken.

Jongens 4 ook hier geldt net als bij jongens 1 dat ze het zwaar hebben. Er wordt goed gespeeld, maar de punten komen maar niet binnen.

Team 5 in de 4e klas wordt er leuk gespeeld, omdat ik af en toe thuiswedstrijden van dit team zie. Door wat problemen lukt het niet om in deze klasse goed mee te draaien en dat is jammer.

Team 6 doet goed mee in de pupillen C , is alleen nog even wachten tot Chantal haar eerste wedstrijd wint. Maar het team is zeker sterker geworden na vorig seizoen.

Heren 1 doet wat er verwacht wordt ook al maken ze een fout voor de titel zijn ze nog vol op in de race.

Heren 2 kan nu leren hoe het moet en dan straks in de 2e klas gaan ze er weer gewoon voor.

Heren 3 Dit team komt in de 4e klas op dit moment veel te kort. Straks in de 5e klas verwachten we weer vuurwerk van jullie.

Heren 4 staat op plek 3 en dan zal je denken, ok ze doen het wel aardig. Met de ervaring zit het wel goed dus proberen ze de 3 punten achterstand op de nummer 1 goed te maken in de volgende wedstrijden.

Heren 5 heeft een leuke poule want na 5 wedstrijden staan er 3 teams gelijk bovenaan. Dus ja, dan moet er ook bijna een team onderaan staan. Dat kan je aan heren 5 wel overlaten om die plek in te nemen.

Ronald