Goede start van de jeugdcompetitie

Op zaterdag 15 september was het dan zo ver, de competitie begon weer. En nu kunnen we laten zien, of onze training en de voorbereiding goed zijn geweest. De eerste uitslagen zijn bekend, en daarmee mogen we tevreden zijn.

Jongens 1 wonnen 7 -3 van HTC. 2 punten gingen terecht naar HTC. Over het derde punt, het dubbel, kun je nog zeggen die hadden we ook kunnen winnen. Maar toch een goed begin. Matthijs won er 3, Han 2 en onze nieuwe man Balthazar won er ook 2.

Jongens 2 wonnen met 10 – 0 van Amstelveen. Ernst laat zien dat hij als speler / coach zijn team op weg kan helpen naar een goed resultaat want Eric en Michiel wilde niet onder doen voor Ernst en pakten ook alle punten.

Junioren 3 daar kreeg ik de uitslag door via een sms. Hiervan viel de uitslag me op, want dit team won met 6- 4 van de Drivers. En Sjoerd won er gewoon 3. Romy bleef op 2 en Gwen pakte 1 punt, maar toch een goed begin in de 1e klasse.

Junioren 4, ook in de eerste klasse, lieten zien dat zij dit ook aankunnen want er werd met 6 – 4 gewonnen van de Treffers. En ook hier iemand die er 3 won en ja dat was Marijn. Benjamin en Marnix pakten allebei 1 punt.

Junioren 5 kwam met het bericht van de eerste nederlaag. Zij verloren met 8 -2 Attc. Jeremy en Brian wonnen er elk 1 en Rohwinder moest met lege handen naar huis.

Junioren 6 daar heb ik geen uitslag van gehoord, maar ik ga er wel van uit dat Bjorn, Mayzier en Chantal goed gespeeld hebben.
Ronald