Finale Jeugd Meerkampen in Panningen

Dit is een toernooi van 2 dagen en op zaterdag speelden Romy, Sjoerd en Benjamin. Romy was net terug van schoolkamp en speelde op zich wel redelijk, maar kon de zaterdag maar afsluiten met 1 winst partij. Benjamin speelde redelijk en haalde op zaterdag ook 1 winst partij.

Sjoerd was onze favoriet voor het podium. Alleen liet hij op zaterdag al twee steken vallen door te verliezen van Koen van Alebeek en Lennart Slaats. Hierdoor was het zondag niet mogelijk om in de buurt van het podium te komen. Hij kwam op zondag nog 2 goede spelers tegen dus een mooie 5e plaats.

Benjamin kwam zondag helaas niet tot winst. En op het einde van de dag was hij tevreden met plaats 10. Romy won op zondag ook weer een wedstrijd en behaalde hiermee de 10e plaats.

Voor Gwen was dit het laatste toernooi die zij onder de naam van Steeds Hoger / TSB speelde. Zij werd 11e, ook al was haar vader het hier niet mee eens. Want ze had toch gewonnen van Romy in een rechtstreeks duel. Maar met het onderling resultaat van de andere speelsters erbij, was het toch zo dat de uitslag correct was.

Ronald