Dordrecht open

Zaterdag 19 juni gingen er drie spelers naar Dordrecht toe om deel te nemen aan de Dordt open. De toernooileiding had het toernooi zo gepland, dat het rond 13.30 uur zou zijn afgelopen. Hierdoor zou iedereen voetbal kunnen kijken. Want ze hadden daar zelfs een groot scherm geregeld. Maar het liep toch wat anders.

Om 9.30 uur speelde Pieter,Collin en Charlie in diverse poule’s hun wedstrijden en ze waren best wel goed ingedeeld, zodat ze toch nog leuke spannende wedstrijden konden spelen. Na deze ronde had de organisatie iets heel leuks geregeld voor de deelnemers, want er stonden op eens happy meals op de tafel en konden ze lekker gaan eten.

Na de lunch werd de tweede ronde gespeeld, ook hier hadden ze poule’s van gemaakt. Zodat ze toch allemaal door konden spelen.

Het begon al bijna 1 uur te worden toen deze poule’s op het einde raakten, dus lagen ze nog goed op schema om niks van het voetballen te hoeven missen. Maar na deze poule’s kwam het. Ze werden weer opnieuw ingedeeld in poule’s. Maar het werd nu niet meer duidelijk voor welke plek je speelde en of je aan het einde van de dag nog een beker kon winnen. Gelukkig voor de deelnemers aan het toernooi, was de eerste helft van het voetbal wat saai en zo konden ze op hun gemak nog door spelen. Of er iemand is die met een beker naar huis is gegaan is niet bekend, omdat we toch allemaal liever voetbal gingen kijken.